Ahh, det gjorde godt at få hvilet ud i går efter fredagens vandring. Jeg tog mig god tid til morgenmaden og kuffertpakningen, da jeg jo ikke havde anden plan for dagen i går end afslapning og transport.

Jeg skulle være ude af værelset i Kalambaka ved middagstid, men kunne godt lade min bagage stå på hotellet, mens jeg slentrede ned til byen og fandt mig et par steder at sidde og nyde dagen samt lidt frokost, selvfølgelig.

Priserne hernede er i øvrigt aldeles rimelige. Jeg har fx et par gange givet 12 euro for 2 retter og drikkelse. Det må da siges at være i den gode ende. I går til frokost fik jeg fyldte peberfrugter og tomater med lidt tzatziki til.

Da klokken nærmede sig 17, gik jeg forbi hotellet og samlede min bagage op, så jeg kunne nå afgangen 17.32. Toget afgik rettidigt, og jeg vinkede pænt farvel til Kalambaka og Meteoraområdet, som gav mig en fantastisk oplevelse.

Jeg ankom på stationen, hvor jeg skulle skifte tog en time efter. Her fik jeg lidt at spise, så jeg var klar til sidste strækning mod Thessaloniki. Desværre endte forbindelsen med at være ca. 40 minutter forsinket, og da jernbanestationerne i Grækenland tilsyneladende ikke er kommet ind i den digitale tidsalder endnu, var det lidt en udfordring at få at vide, hvad der foregik. Heldigvis kunne jeg få en venlig græker til at udfritte jernbanepersonalet, så jeg kunne få lidt info.

Da toget endelig kom, gik resten af turen uden problemer. Det var lidt specielt at ankomme til en ny by efter mørkets frembrud, men jeg fandt hotellet uden de store problemer. Det er et rigtig fint værelse, jeg har fået mig her – måske snupper jeg et par billeder senere i dag, men indtil videre kan I nyde de skønne billeder fra min bjergvandring i Meteora, som nu ligger på greece.elmomo.dk.

I dag har jeg også startet stille og roligt efter den sene ankomst i går, hvor jeg lige skulle have pakket ud og opdateret mig med tragedien i Norge. Sikke noget.

Det er jo også søndag, så jeg nøjes med lidt stille slentren rundt, formentlig omkring havnepromenaden og markederne deromkring blandt andet. Alt for nu, kh herfra.