Så er anden og sidste hele dag i Athen næsten til ende. Jeg har igen vandret en del, men til gengæld også fået lov at se specielt nogle rigtig flotte udsigter.

Jeg startede med at besøge Zeus-templet, som ligger lige så tæt på hotellet som Akropolis. Derfra vandrede jeg forbi det særprægede Panathenæerstadion samt Præsidentpaladset, før det blev tid at bestige Lykabettoshøjen, som med sine 277 meter er Athens højeste punkt.

Udsigten derfra var ganske enkelt fremragende. Hele Athen kunne ses til alle sider, selvfølgelig med Akropolis som midtpunkt og med havet og bjergene i baggrunden. Herunder kan I se en video fra udsigtspunktet:

Jeg tog kabelbanen det sidste stykke både op og ned ad højen, da jeg ikke havde lyst til at blive stegt mere end højst nødvendigt smiley Vel nede igen tog jeg metroen ind til midtbyen, hvor jeg bl.a. fik en gang frokost, før jeg satte kursen mod Piræus.

Havnebyen Piræus mod syd fik jeg også vandret en del i, da jeg gerne ville se alle havnene og nyde udsigten ud over den Saroniske Bugt. Som I kan se på billederne på greece.elmomo.dk var det også umagen værd. Efter at have fået nok af både i alle størrelser, drog jeg tilbage til Athen igen og fik mig en let aftensmad med kylling og salat, før kursen blev sat mod hotellet igen.

I morgen skal jeg jo som tidligere nævnt tidligt op og afsted til Banegården, hvor mit tog mod Kalambaka i midten af Grækenland (retning nordvest fra Athen) afgår 8.27, brrr. Turen tager lidt under 5 timer, så jeg håber der er lidt spændende natur at se på undervejs smiley

Alt for nu – vi skrives ved.